Bij drugsinval in woning man (46) en 17-jarig meisje aangehouden – Meisje was op verkeerde tijdstip in woning aanwezig

Een gemengd team van de politie, waaronder leden van de afdeling Narcotica Brigade, heeft dinsdag 12 februari een drugsinval gepleegd in een woning aan de Nieuw Weergevondenweg, aldus bericht het Korps Politie Suriname zondag 21 februari.

Bij de inval werden J.S. (46) en het 17-jarige meisje B.A aangehouden.

In de woning werden door agenten 15 gram hasj, 41 gram cocaïne en 111 gram marihuana aangetroffen. Verder stuitte de politie ook op een groot geldbedrag in SRD, die vermoedelijk van de drugs opbrengst afkomstig is. 

Zowel het geld als de drugs zijn in beslag genomen. De man heeft toegegeven drugsverkoper te zijn.

Hangende het onderzoek is J.S. na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld, terwijl het meisje, die aldus de politie, op het verkeerde tijdstip in de woning aanwezig was, na te zijn voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie naar huis mocht.  

error: Kopiëren mag niet!