School in Haarlem stuurt schoolmeubilair naar basisschool te Domburg

De stichting Sociaal Culturele Activiteiten Zoetermeer (SSCAZ) heeft vrijdag 19 februari 125 sets schoolmeubilair gedoneerd gekregen door tussenkomst van lagere school de Dolfijn in Haarlem, aldus het Haarlems Weekblad zaterdag.

SSCAZ steunt hiermee de ChietSana Foundation die er voor zorgdraagt dat het schoolmeubilair een tweede kans krijgt op basisschool OS Domburg in Suriname.

Naast schoolmeubilair zijn de samenwerkende organisaties ook op zoek naar fundraising zodat de hoge verschepingskosten gefinancierd kunnen worden. 

Een ieder dit dit project een warm hart toedraagt en een financiële bijdrage wil leveren, kan dit doen door overmaking naar bankrekeningnummer NL73ABNA0495900397 t.n.v. S. Hira, onder vermelding van schoolmeubilair Suriname.Meer informatie is te vinden op de websites www.chietsana.com en www.sscaz.nl.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: