Producties van Muziekgroep Yellow Gang

Yellow Gang is een muziekgroep of crew vanuit Paranam. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van                 Mc vuure. Yellow Gang houdt zich druk bezig met het maken van muziek. De crew is nu  echt actief aan de slag. Hiermee trachten zij hun talenten naar voren te brengen en te tonen aan het publiek. Dit middels songs en videoclips. ‘Money Wi Soeko’, ‘Pas in a game’ zijn songs van Yellow Gang. Zij maken graag muziek voor jong zowel oud. Zij willen ook veel gaan betekenen voor Paranam, namlijk evenementen organiseren. Vanwege de huidige situatie is dat niet mogelijk. Maar de crew zit niet stil, zij duiken Jero Studio in en werken aan meer producties. ( Foto’s: leden van Yellow Gang)

 Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: