Procureur-generaal wil meer informatie alvorens strafrechtelijk onderzoek inzake New Surfin in te stellen

Oud-NDP-Assembleelid Ramsahai wil strafrechtelijk onderzoek, maar moet meer informatie overleggen

Procureur-generaal Roy Baidjnath Panday heeft het oud-NDP-Assembleelid Rajiv Ramsahai bij brief laten weten, dat hij meer informatie van Ramsahai wil ontvangen alvorens een strafrechtelijk onderzoek te kunnen starten inzake de kwestie New Surfin.

Baidjnath Panday stelt in zijn brief, dat Ramsahai een strafrechtelijk onderzoek wil ‘zonder vermelding en onderbouwing’ van de volgens Ramsahai ‘gepleegde strafbare feiten’.

Verder schrijft de procureur-generaal: ‘Voorts is uit verkregen informatie bekend geworden, dat het Parlement (DNA) binnenkort de onderwerpelijke aangelegenheid aan een bespreking zal onderwerpen. (…)’

De nog eventueel door het oud-Assembleelid te verstrekken informatie en ‘alle overige relevante informatie’ zullen, aldus Baidjnath Panday, betrokken worden om te bekijken of er gronden aanwezig zijn van mogelijk gepleegde strafbare feiten, een en ander ‘ter overweging voor het instellen van een strafrechtelijk onderzoek’.

PK

error: Kopiëren mag niet!