Artiest Wiseman Gad lanceert nummer ‘stop geweld’

De Surinaamse Reggae, Dancehal artiest Trevor Bruinhart, beter bekend als Wiseman Gad lanceert vandaag, zaterdag 20 februari zijn nieuwste nummer stop geweld. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende van de zanger. De inspiratie om aan zo een productie te werken kreeg ik vanuit gebeurtenissen in de praktijk, bijvoorbeeld vrouwen worden mishandeld, vermoord. Ook dames hebben mij als artiest benaderd om een nummer te doen betreffende huiselijk geweld. ‘stop geweld’ wordt uitgebracht met een videoclip.  De artiest schrijft zijn nummers in de meeste gevallen zelf. Hij gaat weliswaar vanaf 2005 naar de studio maar vanaf 2015 heeft hij alles serieus aangepakt. Hij heeft een aantal albums geproduceerd waaronder vijf solo en twee met anderen artiesten. Het supporten van Surinaamse artiesten is in deze tijd extra belangrijk; hij doet daarom een oproep aan al zijn fans en vrienden om zijn YouTube Chanel te liken maar vooral ook om te subscriben.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: