Vijf verdachten van diefstal met geweld aangehouden te Uitvlugt

Leden van de Recherche Paramaribo hebben woensdag op een adres in het ressort Uitvlugt vijf verdachten aangehouden die verdacht worden zich op diverse locaties schuldig te hebben gemaakt aan diefstal met geweld, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag. Het adres werd aangedaan ter opsporing van de verdachte M.S. Hij werd echter niet ter plaatse aangetroffen, maar wel een groep van vijf mannen, waaronder de 22-jarige hoofdbewoner. De vier andere aangehouden verdachten zijn J.R. (24), J.L (22) en T.S. en M.J., beiden 19 jaar oud. 

In de woning werd een aantal goederen, waarvan de vijf mannen de herkomst niet kunnen verklaren, aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat om een gasbuks in de vorm van een Uzi met houder, twee televisietoestellen, een DVD-player, alcoholische dranken, twee kartonnen doosjes met dames bijouterieën, een cirkelzaag, een zwarte schoudertas en een grijze mobiele telefoon. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vijf verdachten in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van M.S. wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: