Song “Mi Angai” in het Aucaans en Frans

Het nummer “Mi Angai” is een nieuw productie van Pinas Emanuel. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Promarman.com. De zanger raakte geïnspireerd door een man, “Black Boy” , vanuit de Franse kant. Hij benaderde Fabian Sijmor van promarman.com en vroeg hem of Emanuel een lied kon schrijven voor zijn vrouw. Emanuel hoefde niet twee keer na te denken. Hij pakte zijn pen en gaf zijn gevoelens de vrije loop. Dit resulteerde in een liefdesverhaal, welke in het Aucaans en Fransis verteld. Het is tevens de eerste love song van Emanuel. Muziek is de enige manier om zijn gevoelens te uiten. Zo brengt hij dan ook zijn boodschap over aan de hele wereld.  “Mi Angai” betekent “jij en ik” en het gaat over de liefde tussen twee personen. In het nummer overtuigt de man zijn vrouw hoe hij de relatie wil behouden en dat niemand anders haar plaats kan innemen. De boodschap met dit lied, is dat wij onze relaties moeten koesteren en niet steeds naar het verleden moeten kijken. Laten we naar de toekomst kijken en uitsluitend positieve dingen voor elkaar wensen” aldus Emanuel. Zoals bij zijn andere nummers heeft Emanuel een akoestische stijl gebruikt met country invloeden.  Samen met ASKO productions is het nummer tot stand gekomen. Er is ook een videoclip te bekijken van “Mi Angai”.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: