Jofewa organiseert zaterdag het Soesila Basdewsing Jeugddamtoernooi

De Jongeren Federatie Wanica (Jofewa) organiseert op zaterdag 20 februari 2021 het Soesila Basdewsing Jeugddamtoernooi. Soesila Basdewsing vierde onlangs haar 50ste verjaardag en heeft daarom besloten het jeugddamtoernooi de sponsoren. Soesila is werkzaam bij het Ministerie van Openbare Werken en is als begeleider van de damvereniging Perkaash actief in de damsport. Haar zoon Pawankoemar Basdewsing heeft eerder drie keer deelgenomen aan het WK Jeugddammen.

De jeugddammers hebben tot vrijdag de kans om zich in te schrijven. Als het minimaal aantal jeugddammers van achttien niet wordt bereikt zullen er vriendschappelijk wedstrijden gespeeld worden. Elke dammer krijgt per wedstrijd een denktijd van 10 minuten en 5 seconden. De winnaar van het toernooi ontvangt een beker en SRD 100. De semi-kampioen, de beste dame en de beste jeugddammer ontvangen  een beker en SRD50.

error: Kopiëren mag niet!