Zoon (43) mishandelt zijn vader te Wit Santi

De 43-jarige S.J. is woensdag 10 februari door de politie van het bureau Zanderij aangehouden, nadat hij zijn vader in de Malasikrikistraat te Wit Santi had mishandeld. Dit bericht het Korps Politie Suriname.

Politieonderzoek wijst uit, dat vader en zoon eerder op die dag naar de stad waren voor het ontvangen van hun loon. Op de terugweg weg kochten zij alcoholische drank, die zij thuis dronken. Op een bepaald moment werd de zoon agressief en ging zonder enige reden tekeer. Zijn vader keurde dit gedrag af en sprak hem ernstig aan, wat niet in goede aarde viel bij de zoon. 

S.J. pakte een fles en gooide die in de richting van zijn vader, die geraakt werd aan zijn linkeroor. De zoon bewapende zich vervolgens met een illegaal jachtgeweer en een scherp voorwerp waarmee hij zijn vader bedreigde.

De agressieve zoon werd aangehouden. Op hem werd een hoeveelheid marihuana gevonden en in beslag genomen. Op aanwijzing van een andere huisgenoot zijn het illegaal jachtgeweer en het scherp voorwerp achterhaald en eveneens in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd S.J. in voorlopige verzekering gesteld. De vader kon na medisch te zijn behandeld naar huis.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: