Prijs liter ongelode benzine GOw2 SRD 12,15 ingaande 19 februari

De minister van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie, Saskia Walden, heeft donderdag 18 februari bekendgemaakt, dat per vrijdag 19 februari de prijs voor een liter ongelode benzine zonder additieven, door GOw2 Energy Suriname gedistribueerd, SRD 12,15 wordt.

In haar overwegingen stelt de minister als de inmiddels standaard en tot welhaast cliché verworden redenen, dat ingaande 22 september 2020 de unificatiekoers voor vreemde valuta door de Centrale Bank van Suriname is vastgesteld en dat door ‘de fluctuerende trend van de wereldmarktprijs voor brandstof het noodzakelijk is om nieuwe maximumprijzen (consumentenprijzen) voor brandstof die door GOw2 wordt gedistribueerd vast te stellen’. Ook deze prijsverhoging wordt een dag vantevoren pas aangekondigd.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: