“Laten we samenwerken, zodat het toch anders kan”

“Ik merk dat sommige burgers nog steeds geen gehoor geven aan het dragen van een mond/neusbedekking in het openbaar”, zegt een burger aan de krant. Ook enkele winkeliers gaven tijdens een gesprek aan de krant te kennen dat sommige klanten voor de winkel staan en hun boodschappenlijst doorgeven, omdat zij geen mond/neuskap bij zich hebben. “Het is het eerste dat men nu niet moet vergeten, voordat men uit huis vertrekt. En toch zie je nog enkele mensen die de situatie niet serieus nemen”, zegt de burger. De burger gaf aan dat hij ook nog mensen voor de winkel ziet hangen. Ondanks er al waarschuwingen van het ministerie uit zijn gedaan, zie je mensen nog een ‘fatoe’ nemen. “In mijn omgeving gaat die fatoe over in ruzies. Je hoort mensen schelden, flessen worden gegooid of de ene bedreigt de andere. Er zijn gelukkig nog geen ernstige gevallen geweest. Maar het moet ophouden”, benadrukt de burger. Deze senioren burger geeft verder aan dat ook kinderen dat voorbeeld overnemen en ook geen mond/neusbedekking opdoen. “Ik las dit al vaak, maar toch zie je dat men dezelfde fouten maakt. De situatie lijkt stabiel, maar nu nog komen er dagelijks gevallen bij. Laten wij samenwerken, zodat het toch anders kan”, benadrukt de burger.

TM   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: