Donatie aan het ’s Lands Hospitaal

Op dinsdag 16 februari hebben Skin Glanz en Savers Paradise een donatie gedaan aan het ’s Lands Hospitaal. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van CEO Sima Jimidar.  Er is een partij medische hulpmiddelen en 40 stuks handige flashlights al geschonken. ‘Een heel warme ontvangst hebben wij gehad als donateurs. Het is zeker niet uitgesloten om meerdere donaties te doen aan het ’s Lands Hospitaal. Het is ons oudste ziekenhuis’ aldus de CEO. De directie, in de personen van medisch directeur, mevr. Soenita Nannan Panday-Gopisingh, verpleegkundig directeur, mevrouw Suze Holband en onderdirecteur Financiële Zaken, mevrouw Maderiel Isselt hebben de schenking in ontvangst genomen. ’s Lands Hospitaal heeft dit heuglijk feit nog dezelfde dag op sociale media bekendheid gegeven.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!