Diamanten huwelijk voor echtpaar Mancham- Gobind

Het echtpaar Mancham- Gobind heeft donderdag het feit herdacht dat zij zestig jaar zijn getrouwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Noord-West. Echtgenoot  Lachmipersad  Mancham zag het levenslicht op 19 maart 1944 in het district Saramacca. Hij heeft aan de Mr. P. Chandishawweg, te Uitkijk in het district Saramacca, gewoond en komt uit een gezin van 5 kinderen, waarvan hij het tweede kind is. Op zijn 16de  jaar deed hij aan timmerwerkzaamheden  voor een  Nederlands bedrijf ‘ Van Uswijk’ te Nieuwe Haven; daar is hij ruim 4 jaren gebleven. Op zijn 20ste jaar was hij marktventer op de Centrale Markt en dat heeft hij ongeveer 20 jaren volgehouden. Daarna zat hij in de bouwsector.  Echtgenote Jagwattie Gobind zag het levenslicht op 07 aug 1944 in het district Saramacca. Zij woonde te Hildesheim in het  district Saramacca en komt uit een gezin van 5  kinderen, waarvan zij  het 2de  kind is. Zij bezocht de O.S Hildesheim tot en met de zesde klas en heeft haar getuigschrift behaald op haar 12de jaar. Op haar zestiende jaar trad zij in het huwelijk; dit  huwelijk was een geregeld huwelijk. Zij heeft met heel veel liefde zorg gedragen voor haar compleet gezin. Het echtpaar heeft drie zonen, twee dochters en acht kleinkinderen. Adjunct-districtssecretaris Inder Kalloe die districtscommissaris Suraksha Hirasingh vertegenwoordigde, bracht de felicitaties over aan het echtpaar. Het koppel kreeg een felicitatiekaart, een ingelijste foto en een gesloten enveloppe mee.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: