6 personen donderdag Covid-19 positief getest

Aantal patienten op ICU’s daalt

Het aantal personen dat donderdag Covid-19 positief is getest bedraagt 6, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten donderdagavond, dat was woensdag 12. Er zijn donderdag 121 tests uitgevoerd. 22 patiënten zijn genezen verklaard. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5 en 26 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

44 positief geteste personen bevinden zich in isolatie.  Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.838. Over de hele linie is een dalende trend zichtbaar. Zo daalt het aantal patiënten op ICU’s, alsook het aantal buiten ICU’s opgenomen personen.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: