Tussentijdse arrangement voor ex-SLM directeur Radjkoemar

Radjesh Radjkoemar, ex-directeur van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), wordt effectief ingezet door de regering. “Er is tussentijds een arrangement voor hem, omdat hij weg is bij de SLM. Maar hij had nog een lopend contract, dus hij gaat meehelpen in een paar werkgroepen om het beleid te ondersteunen. Dat gebeurd vanuit het kabinet van de president”, zei minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking woensdag kort voor de aanvang van de Raad van Ministers (rvm)- vergadering aan journalisten. Het gaat volgens hem om twee werkgroepen. Eén die belast is met het doorlichten van parastatale bedrijven in samenwerking met de International Development Bank (IDB). De tweede werkgroep houdt zich bezig met het managen en beheren van onze natuurlijke hulpbronnen nu en naar de toekomst toe. Radjkoemar werd in september 2019 onder de regering Bouterse aangesteld als directeur. In oktober 2020 werd hij op non-actief gesteld. Hem werd onder andere mismanagement verweten. Ramdin beweert dat het niet ging om mismanagement, maar om een kwestie van ‘een nieuwe start maken’ bij de SLM.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: