Minister Kuldipsingh ontvangt Ambassadeur Indonesië

De minister van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J) Rishma Kuldipsingh, heeft de ambassadeur van de Republiek Indonesië in Suriname, Julang Pujianto, ontvangen. Op dinsdag 16 februari 2021 heeft tijdens het onderhoudt een uitwisseling van gedachten plaatsgevonden over de arbeidsmarkt. Ook zijn er mogelijkheden besproken om de relatie tussen Suriname en Indonesië te versterken.

De ambassadeur was zeer ingenomen met de ontvangst en het verloop van het onderhoudt. Hij gaf aan dat er samen nagegaan moet worden op welke gebieden de relatie uitgediept kan worden. In dit kader heeft hij voorgehouden dat de mogelijkheid bestaat voor een uitwisseling van arbeidskrachten in beide landen. Ook heeft hij de uitdagingen van de arbeidskrachten van Indonesië in Suriname gedeeld met de bewindsvrouwe. Minister Kuldipsingh stelt de behoefte aan het uitdiepen van de relatie op prijs en zullen mogelijkheden bekeken worden om daar invulling aan te geven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: