Bondru virtual event ter ondersteuning van Surinaamse artiesten

B-Events staat gereed met de Bondru virtual event. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Roberto Banel. Het evenement zal exclusief zal worden uitgezonden in een privégroep waarbij elk lid van de groep voor toegang tot de groep een bedrag van 30srd /5euro (NL streamers) moet betalen. Het totale bedrag is bestemd ter ondersteuning van de Surinaamse artiesten die al geruime tijd niet kunnen optreden en daardoor geen inkomsten hebben vanuit de muziekscene. Er is door de organisatie gekozen voor een groep artiesten die ondanks de crisis keihard aan hun productie hebben gewerkt. De organisatie doet een beroep op de Surinaamse gemeenschap om deze artiesten massaal te ondersteunen.  De Bondru virtual event, Zoals de naam het al aangeeft zal een online evenement zijn vanwege de covid-19 situatie. Voor registratie en informatie mag men bellen op het nummer 7192641

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!