Bijkans 30 bedrijven geïnteresseerd in ontwerpen brug tussen Guyana en Suriname

In totaal hebben 30 bedrijven interesse getoond voor de Consultancy Services bestaande uit een ​​haalbaarheidsstudie en gedetailleerde ontwerpen voor de bouw van een brug over de Corantijnrivier, die ons land met Guyana zal verbinden. Bedrijven hadden tot 15 februari om hun documenten in te dienen. Guyanese media melden dat bedrijven uit Nederland, Turkije, Verenigde Staten, Korea, Brazilië, Mexico, Japan, Italië, India, Spanje, Suriname, Filippijnen, Canada, Dubai, China, Guyana, Trinidad en Tobago en Libanon voorstellen hebben ingediend. Een deel van de ingediende voorstellen betreft joint ventures. Via de met Suriname ondertekende bilaterale samenwerkingsovereenkomst, via een gezamenlijk proces, zal de succesvolle bieder worden geselecteerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: