Song “Turn Me On” over ware liefde

Het nummer “Turn Me On” is recent uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg van Promarman.com.  de informatie dat een single van de artiest Yvano is gelanceerd.  Hiermee komt ook de meest romantische kant van Yvano naar boven. Het nummer gaat over de ware liefde en is gezongen in de talen Frans, Engels en Sranan Tongo.

“Ik heb iemand nodig. Mijn hart is op zoek naar de ware”, vertelt Yvano in een gesprek. “Turn Me On” is een dansnummer in het Afro Caribbean style. Ondanks de crisis, wist de welbekende zanger Yvano te spelen met zijn talent en creativiteit. Hij is al langer dan 17 jaren in de muziekwereld. Hij startte op 6-jarige leeftijd en bracht zijn talent reeds op zijn twaalfde naar een hoger niveau. Door zijn doorzettingsvermogen en hardwerken wist hij zich te vestigen in Europa en wel in Frankrijk. De jonge ambitieuze artiest is ook producent. Al zijn nummers komen onder zijn eigen label “Al Music Record” uit.

De 30-jarige zag het levenslicht op 16 januari in Frans Guyana en kreeg de naam Aougui Lamoraill. Vanwege zijn Surinaamse roots komen in zijn liederen vaak Aucaanse woorden voor. Zijn muziek kent geen grenzen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: