School-tv en fysiek onderwijs van start

Op 15 februari is er een aanvang gemaakt met school-tv welke dagelijks omstreeks 09:30 uur te zien is op kanaal 12.2. In de huidige week komen onderwerpen aan bod die te maken met Nederlands zoals enkel- en meervoud, verkleinwoorden, en zwakke werkwoorden. Minister Amar Ramadhin maakte vorig week bekend dat de glo-scholen per 15 februari opengaan, de school-tv geeft dus aan dat afstandsonderwijs nog lang niet voorbij is. Op social media geeft het Onderwijsministerie het advies om de kinderen te blijven motiveren aangezien “onderwijs dit schooljaar anders is dan wat we gewend zijn”. Maandag waren uitsluitend de leraren van de basisscholen opgeroepen om zich op school aan te melden ter voorbereiding van de lessen. Vandaag en woensdag volgen de leerlingen van leerjaar 1 tot en met 5 lessen op school, donderdag en vrijdag zijn de leerlingen van leerjaar 6 tot en met 8 aan de beurt. De kleine klassen met maximaal 12 leerlingen staan recht overeind.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: