Ravin Changoer kandidaat voorzitterschap SVB

Het is zo goed als zeker dat er bij de bestuursverkiezingen van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) in april een tweede lijst zal komen. Ravin Changoer heeft zich officieel in de strijd om het voorzitterschap van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) gegooid. Changoer is de tevens de huidige voorzitter van de Surinaamse Worstel Federatie (SWF). Changoer gaf in een gesprek met Dagblad Suriname aan dat hij werd benaderd door enkele verenigingen en lidbonden. “Na een goede overweging heb ik besloten om mee te doen”. Er gaan berichten rond dat Changoer ondersteund wordt door Ronny Brunswijk. Dit omdat de kandidaat wordt voorgedragen door de verenigingen Inter Moengotapoe, Real Moengotapoe, Botopasi en de Moengo Sportbond die allen onderleiding zijn van Brunswijk. De overigen die ondersteunen zijn Notch,Voorwaarts en de Blauwgrond Sportbond. Changoer ontkent echter dat hij wordt ondersteund door Brunswijk. Hij heeft aangegeven dat hij Brunswijk nooit eerder heeft gezien, maar dat hij wel eerder op het kabinet van de Vice President heeft vergaderd met Humphrey Dundas. Hij gaf aan dat Dundas ook deel uit maakt van een lidbond en dat er geen andere locatie is waar er vergaderd kan worden.

John Krishnadath

John Krishnadath, de huidige voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond, heeft zich voor een derde termijn aangemeld. Hij stelt zich strikt om persoonlijke motieven herkiesbaar als voorzitter. Hij zei dat hij acht jaar lang hard gewerkt heeft voor de bouw van het Andre Kamperveenstadion en naar verwachting zal men eind van het jaar starten met bouwwerkzaamheden. Ook heeft hij vanaf het begin gestreefd naar de dubbele nationaliteit voor de voetballers. Het is uiteindelijk gelukt en nu mogen de diasporavoetballers uitkomen voor Suriname. Krishnadath  hoopt Suriname naar een hoger niveau te brengen in de Concacaf en streeft ook naar de plaatsing voor WK 2022 in Qatar.

error: Kopiëren mag niet!