“Elkaar verwennen moet kunnen”

“Je geliefde waarderen of verwennen, moet niet op een dag zijn in het jaar, maar moet kunnen zolang het mogelijk is”, zegt Henk tegenover de krant. Hij gaf aan dat hij niet iemand is die met de trend van 14 februari meegaat. “De meeste mensen gaan zelfs over hun budget om aan anderen te wijzen dat zij het beter kunnen op die ene dag van het jaar en dat is helemaal niet nodig”, benadrukt de burger.

“Op deze dag gaan heel wat burgers rozen kopen, dat zeker een mooi gebaar is. Je verwent en helpt de andere tegelijkertijd. Maar in deze tijd om een dag te kiezen om je geliefde te eren, komt niet altijd goed uit op financieel gebied.  Tien buitenlandse rozen, die net maar 2 tot 3 dagen blijven, worden voor de prijs van SRD 500 verkocht. Die SRD 500 kan iemand, die het moeilijk heeft of de persoon zelf, nuttiger gebruiken”, zegt een andere burger.

“Mijn vrouw en ik doen het simpel; een plastic roos die jaren meegaat of haar verwennen met iets lekkers waarvan ze houdt en een mooie tomaatplant, want daarvan kan je nog genieten en verdienen. Eenieder is anders, dus doet het ook anders, maar uiteindelijk moet je in deze situatie economisch denken”, benadrukt Henk. “Ik heb zelfs meegemaakt dat mensen die het kunnen missen anderen blij maken met voedselpakketten op deze dag. Dat is een goede investering”, aldus Henk. “Elkaar verwennen moet kunnen. Zo ook je ouders waarderen, maar dat hoeft niet op een specifieke dag.” 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: