Dansgroep The Myztikalz pakt danslessen weer op

De populaire Surinaamse dansgroep The myztikalz bestaat uit 5 docenten en heeft een 100 plus studenten waaronder peuters, tieners en adult. Artistic director Fally van Gennip gaf de krant te kennen dat The Myztikalz deze week wederom starten met het verzorgen van danslessen. Ook zij nemen de Covid-19 maatregelen in acht. De lessen worden op de zaterdag verzorgd. Fally van Gennip is belast met de peuters, Cheveley de Noten is ook belast met de peuters en kleuters van 3 jaar tot 6 jaar. Winston Adaba en Tariq Mac Donald houden zich bezig met kinderen vanaf 7 jaar tot 12 jaar, Lorenzo Castillion en Romano Naarden zijn belast met de 13 plussers. Fally van Gennip en Kevin Vola zijn ook belast met de adult.  Het aanbod om een dansacts te doen bijvoorbeeld voor een videoclip is wel afgenomen aldus Fally van Gennip.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: