Ivermectin en profylacticum ook voor Suriname

Ondanks de door de wereld erkende, uitstekende resultaten van ivermectin en profylacticum als geneesmiddel en de toename  van het gebruik en de toepassing daarvan in een groot deel van de wereld, wordt kennelijk onder invloed van grote financiële belangen,  the big money dus,  in bepaalde landen het gebruik  en het  voorschrijven van ivermectin tegengewerkt en onderdrukt. Men laat, zo te zien, de covid-19 patienten liever sterven dan ze het levensreddende ivermectin toe te dienen c.q. voor te schrijven!

Als in Suriname, met zijn kleine en arme bevolking, ivermectin veel eerder op de juiste wijze was toegepast voor de behandeling en preventie van covid 19,  was de epidemie in dit land al lang bedwongen en kon het dagelijkse leven zijn normale voortgang vinden. Een leven zonder lockdown, zonder ziekmakende quarantaines van gezonde mensen, zonder levensproblemen en economisch beperkende maatregelen, zonder de belachelijke maskerade die wij momenteel vrijwel overal meemaken. En bovenal zouden nu al vele scholen  weer geopend zijn. 

Desondanks wordt in ons land nog steeds, erg onbegrijpelijk overigens, het gebruik van ivermectin niet toegepast maar juist  onderdrukt. Zulks in navolging op de werkwijze van het starre Nederland, dat weigert zijn eigen analytisch en vergelijkend denkvermogen aan te passen. Kijk ook eens naar het grootste buurland Brazilie, dat overigens heel verstandig, ivermectin wel heeft omarmd en het toepast als geneesmiddel en profylacticum. Ook Slaviie, als eerste Europese natie, heeft zich hierbij aangesloten en zij werkt mee bij de erkenning en toepassing van ivermectin.

Overigens is deze houding wel heel jammer voor de Surinaamse covid-19 patiënten. Begrijpelijk overigens dat zij een spoedige en drastische herziening eist, met de toepassing van ivermectin en dan ook wel in hun nadrukkelijk voordeel !

Ivermectin is onstuitbaar bezig de wereld te veroveren als HET middel tegen covid 19!

Rudi Chan M.D. Ph.D.

d.t.k.v.  Andro Vijzelman

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: