Cover van het nummer ‘Kyon Chupate Ho Mann Ki Baat’

De Surinaamse artiest Rohid Chedie heeft gewerkt aan een cover van het nummer ‘Kyon Chupate Ho Mann Ki Baat’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Rohid. De zanger heeft heel speciaal in verband met Valentijnsdag hieraan zijn bijdrage geleverd. Het zal ook op 14 februari uitgebracht worden. Devin beats heeft gezorgd voor het muzikale gedeelte. Het is origineel een nummer gedaan door de legendarische zanger Udit Narayan uit de film Mann (1999). De zanger is 6 jaren lid van muziekformatie The Eagles geweest. Momenteel zingt hij  4 jaren voor muziekformatie Danzation. Een speciale dank aan Sweet Melodies Forever, SURR Verkeersschool, ADS Protection NV en Akash Barbershop voor hun power aan dit project.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: