Valentijn producties door Muziekformatie 2crazy

De muziekformatie 2crazy staat gereed met hun nieuwste producties in verband met Valentijnsdag. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Het is een soul medley geworden met cover van de nummers, ‘Yeh dil tum bin’, ‘Beharoh mera jevan’, ‘Lag jaa gale’ gezongen door Ashwien Gopal. De tweede productie is een videoclip geworden met cover van de nummers ‘ Kaise Hua’, ‘Khairiyat’ gezongen door Kiran Ramgoelam. Anouskha Rodjan heeft haar bijdrage geleverd aan de tweede productie als Model. Hiermee heeft zij getracht haar acteer talenten naar buiten te brengen. De muziekformatie 2crazy heeft gezorgd voor muziek onder leiding van Ahwin Sampat en co manager vishaal chigharoe.  De mastering is gedaan door Soertie Ramawath. De producties zullen voor Valentijnsdag gelanceerd worden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: