Producten van Warimbo en bamboe

Gaby Letterboom maakt tassen en andere producten van Warimbo en bamboe. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Gaby’s tassen en more, aan de hand van de naam is het al opmerkelijk dat er nog meer custom made warimbo producten beschikbaar zijn. Zij is in mei 2020 gestart met haar onderneming. Gaby wilde altijd al zelfstandig haar brood verdienen maar kwam er nooit aan toe totdat ze in mei een stap heeft ondernomen. Zij werd geïnspireerd door de rijke Surinaamse cultuur. ‘Met name de koto en kimona,  soms zie ik hele prachtige koto’s en kimona’s maar dan zie je bijvoorbeeld een gewone tas uit de winkel en dan denk ik, nee Suriname heeft veel mooiere tassen die helemaal bij onze cultuur passen’ aldus Gaby. De tassen van haar passen er werkelijk helemaal bij. De producten worden gemaakt  van warimbo en bamboe. Momenteel werkt ze vanuit huis. Men mag contact leggen via haar facebook pagina “Gaby’s Tassen”. De 48 jarige is een hardwerkende vrouw uit onze gemeenschap. Ze staat met haar beide benen op de grond en is een echte levensgenieter.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: