‘Kon Baka Na Mi’ opgedragen aan twee acht-jarige meisjes

De Surinaamse zangeres Janice van Klaveren heeft onlangs haar nieuwste nummer uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de zangeres. ‘Kon Baka Na Mi’ heeft Janice opgedragen aan twee acht-jarige meisjes die zijn overleden. Zij heeft de inspiratie voor het schrijven van dit nummer gekregen van het nummer ‘The reason’ van Calum Scott. De melodie en muziek zijn hier en daar aangepast en het nummer ‘The reason’ is deels vertaald naar het Sranan Tongo. ‘Het is een troost nummer in het bijzonder voor de moeders. ‘Kon Baka Na Mi’ betekent: “kom terug, kom terug omdat ik geen volledig afscheid van je heb kunnen nemen”. Je hebt er niet bij kunnen zijn gedurende hun laatste adem, met de hoop dat je hem of haar uit de situatie kon halen maar dat kon niet’ aldus de zangeres. Het laatste geval van het meisje van acht jaar is de aanleiding geweest voor het uitbrengen van dit nummer. Hiermee wil de zangeres ook haar medeleven tonen voor degenen die hun dierbaren hebben verloren. De productie van ‘Kon Baka Na Mi’ is gedaan door Real Life Entertainment onder leiding van Sudhir Binda. De recording is gedaan in Fredje Studio en editing van de muziek in Desire Studio. De videoclip is geschoten door High Time Multi Focus Media. ‘Kon Baka Na Mi’ is inmiddels ook al te bekijken via YouTube channel van Real Life Entertainment.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: