Aantal patiënten in ICU’s daalt gestaag – 29 personen Covid-19 positief getest

Weer een patiënt overleden

Het aantal personen dat woensdag Covid-19 positief is getest bedraagt 29, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten woensdagavond, dat was vrijdag 24, zaterdag 31, zondag 21, maandag 19 en dinsdag 20. Er zijn woensdag 195 tests uitgevoerd. Er is helaas ook weer een patiënt aan het virus overleden en dat zorgt voor een totaal aantal doden van 164.

33 Patiënten zijn genezen verklaard. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 9 en 50 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 112 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.710.

De gezondheidsautoriteiten hebben woensdagmiddag tijdens een Covid-19 update persconferentie enkele versoepelingen aangekondigd vanwege een daling van het aantal dagelijkse Covid-19 positief geteste personen. Zo gaan de lagere scholen maandag 15 februari weer op en gaat de avondklok van maandag tot en met donderdag in om negen uur in de avond.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: