Weer een patiënt aan Coronavirus overleden

20 personen dinsdag Covid-19 positief getest

Het aantal personen dat dinsdag Covid-19 positief is getest bedraagt 20, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten dinsdagavond, dat was vorige week woensdag 59, donderdag 39, vrijdag 24, zaterdag 31, zondag 21 en maandag 19. Er zijn dinsdag 242 tests uitgevoerd. Een patiënt is helaas aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal doden nu 163 bedraagt. 37 Patiënten zijn genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 11 en 56 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

118 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.710. De gezondheidsautoriteiten houden woensdagmiddag rond vier uur een persconferentie. Gelet op een ingezette dalende trend in het aantal dagelijks positief geteste personen zou het mogelijk kunnen zijn, dat een zekere versoepeling van bepaalde maatregelen gaat worden aangekondigd.

PK

error: Kopiëren mag niet!