WeDemBossMusic presenteert Love & Cupid Box

Roberto Banel van WeDemBossMusic gaat in op zijn concept in gesprek met Dagblad Suriname. ‘Het is iets nieuws en het is bedacht door mij samen met mijn team . Het idee is afgeleid van de bekende Singende Boodschap. Maar om toch iets eigen van te maken zonder de naam te gebruiken hebben we iets heel moois kunnen bedenken. Heel speciaal voor deze maand februari die overigens wordt beschouwd als ” de lovers maand”, hebben we de Love & Cupid Box in elkaar gezet. Rowane Blijd is een bekende artiest. Hij is voormalig lid van de Kabula band ‘Effe Anders’. Rowane Blijd heeft vaak voor verrassingen gezorgd. Het management-team  heeft dit systeem behouden en de artiest zal dan ook op pad gaan om de boodschap van liefde over te brengen. Het nieuw concept biedt 2 pakketten aan, namelijk: 1) De Love Box met Rowane Blijd inclusief leuke presentjes en 2) de Cupid Box met een andere populaire artiest genaamd Romario Cooman ‘Boto’ en Rowane Blijd inclusief leuke presentjes. Voor meer informatie mag men contact maken met WeDemBossMusic’ aldus Banel. ( Foto: de artiesten Romario Cooman ‘Boto’ en Rowane Blijd)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: