Talentvolle 15 jarige Rochana Balgobind

De 15 jarige Rochana Balgobind heeft op 29 januari jongstleden de ‘Chutney Caribbean Mashup’ gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over deze 15-jarige in de muziekscene. Ze is dochter van de welbekende Suresh Balgobind. De ‘Chutney Caribbean Mashup’  is geproduceerd door de internationale artiest & producer Sunny-R van het label en muziek/video bedrijf (SaReGaMa  Records & SR Studio’s). Deze song heeft binnen 4 dagen 25K views behaald op het Youtube kanaal van SaReGaMa Records. Het is massaal te horen geweest in onder andere Nederland, Suriname, Trinidad en Tobago. Rochana heeft in 2017 al eerder haar eerste videoclip opgenomen en is de eerste keer in de studio geweest bij Sunny-R. Het nummer heet ‘Lovergirl’. Tevens brengt ze muziek uit dat gemaakt wordt door Shoenemoen Wagid Hosain (Shoenemoen Music). Suresh Balgobind heeft, naast het feit dat hij zijn dochter stimuleert, ook een music & showband, genaamd ‘SD Entertainment’.  Het begon allemaal toen Rochana in 2017 meedeed aan het “Bollywood Scholieren Festival” en daar benaderd werd om haar eerste studio opname vast te leggen bij Sunny-R. Sindsdien is ze meer gaan doen in de muziekwereld. Ze kreeg ook kans om in het programma te zitten van de live sessie van de bekende/ gezellige ‘Muziekgroep Sabroso’ o.l.v. Setish Bindraban, een band die vooral achter de opkomende talenten staat. Er komen zeker nog veel meer projecten aan. Maar wegens studie, wat voor Rochana belangrijk is, houdt ze haar passie voor muziek nog als een hobby en hoopt later ver hiermee te zullen komen, zoals on stage staan met grote internationale artiesten. Het motto dat Suresh Balgobind zijn dochter ook heeft aangeleerd voor de muziekwereld, luidt “Geen onderlinge haat of jaloezie kweken, maar eenheid”

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: