Patricia Etnel: Ik zal echt voor niemand veranderen

NPS-topper Patricia Etnel, die onlangs de regering opriep om de verhoogde transport-toelagen aan te houden, is blij met de melding van minister Albert Ramdin van Bibis in het parlement. Ramdin, die de tweede coördinator is van de regering in het parlement, stelde dat de regeling wordt aangehouden voor de periode van de solidariteitsheffing. Etnel reageerde door het volgende te stellen.

“Regering chapeau, zo hoort het. De coalitie heeft gevraagd om dit aspect terug te draaien, niet de oppositie. Tijdens de vorige regering hebben wij hier tal van moties gehad en niets is uitgevoerd. Wij gaan ze leren wat coalitie voeren is. Wij gaan ze leren wat het is om voor het volk te voelen. Dat na torie. We zijn geen aanhangsels, dat is em. We zijn blij regering, gaat u voort. Wanneer het goed zal gaan, mag u alles doen zoals het hoort.”

Op beelden was te zien hoe Etnel gekke bekken trok, gericht naar de oppositieleden. De beelden gingen snel viraal op social media. Gevraagd over de expressies stelt Etnel tegenover Dagblad Suriname dat er gefocust moet worden op belangrijke zaken. “Ik zal echt voor niemand veranderen. Ik heb geen probleem met mijn eigen ik. Ik ben echt gelukkig met wat ik ben. Ik leef volgens 10 regels en die staan in alle heilige geschriften. Als ik mij aan die regels houdt, ja dan ben ik een mens die zeker een plek zal vinden in de hemel. Wij mensen focussen ons teveel op zaken die ons geen meter vooruitbrengen. Focus op de toekomst van jezelf, focus op de toekomst van je kinderen. Focus op wie je bent en verander niet omwille van de mens. Ik ben een strijder, een vechter voor het positieve en mijn offers zijn voor een betere toekomst voor Suriname en de Surinamers. Probeert u ook daarop te focussen en uw leven en dat van uw kinderen en kleinkinderen zal er veel beter uitzien”, aldus Etnel.

Asad Mushtaq

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: