Nieuw song ‘Wan Yu Rise’

Artiest TryMeSavage belooft veel producties

De artiest TryMeSavage heeft onlangs zijn nieuwste song uitgebracht genaamd ‘Wan Yu Rise’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hierover. Fans en muziekliefhebbers mogen in de komende tijd veel producties verwachten van de dancehall artiest. Wees sterk en geloof in jezelf dat is de boodschap van het nummer ‘Wan Yu Rise’. ‘De no wan yu rise. Het maakt niet uit wat je doet. Er zijn altijd mensen die gaan proberen je neer te halen. Laat je niet uit het veld slaan. Bid, dat God je bijstaat en dat je alzo op de goede ongeslagen weg kan doorgaan. Wees positief in het leven. Het is de gedachtegang van de Dwingi Riddim van Fredje Studio. Toen ik het voor het eerst hoorde was  ik weg,  en vooral  het gitaarspel in die song, heeft veel indruk op mij gemaakt. Het Is echt een olds cool riddim’ aldus de zanger in een gesprek. Voor 2021 wordt het muziek met meer positieve boodschappen en dansmuziek. Hij zal ook samenwerkingen aangaan. Het wordt totaal anders dan zijn laatste EP ‘Sam Taki’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: