Buschauffeur grijpt drugsverslaafde en kruimeldief in de kraag

Een buschauffeur heeft in de vooravond van woensdag 3 februari de 57-jarige H.A. in de Kankawastraat in de kraag gevat, nadat hij H.A. uit zijn op zijn erf geparkeerde bus had zien stappen met SRD 500 eruit gestolen.

Volgens verklaring van de buschauffeur had hij zijn bus op zijn erf geparkeerd, waarna hij in huis bezig was met andere werkzaamheden. Op een bepaald moment werd hij door zijn neefje geroepen die hem zei, dat hij een man, die in de buurt bekend staat als een drugsverslaafde en kruimeldief, uit zijn bus zag stappen.

De buschauffeur stelde meteen een onderzoek in en ontdekte dat de verdachte SRD 500 uit zijn bus had gestolen. De chauffeur ging de verdachte achterna en hield hem in de directe omgeving aan. 

De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de ingeschakelde politie van het bureau Livorno. Het gestolen bedrag werd op hem terug gevonden en werd overhandigd aan de buschauffeur. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd H.A. in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: