Sheila Renuschka Merhai is finaliste Mrs Netherlands Universe 2021 verkiezing

Sheila Renuschka Merhai van Surinaams Hindoestaanse afkomst is één van de finalisten voor de verkiezing van Mrs Netherlands Universe 2021. De verkiezing staat gepland voor 6 juni 2021. Door COVID-19 zullen de trainingen en de finale met strikte regels van het RIVM  plaatvinden, waarbij o.a. 1,5 meter afstand wordt bewaard. Bij ziekte, verkoudheid en/of COVID-verschijnselen blijf je thuis en laat je je testen. De finale zal dan ook via live stream plaatsvinden, waar men gewoon thuis vanaf de bank deze spetterende show live kan meemaken. Via het facebookpagina DIR MISSES NL PAGE verkreeg Dagblad Suriname informatie van de finaliste Sheila Merhai Msc.

“Zoals er wordt gezegd: Voor alles is er de juiste tijd en plaats. Zo ook mijn aanmelding! Mijn ervaring tot op heden is zeer positief. In korte tijd leer je de andere kant kennen dan wat je op televisie voorbij ziet komen en dat maakt het juist leuk. Je eigen ervaring, die kan niemand je meer afpakken. Het is voornamelijk heel veel en hard trainen. We krijgen bijvoorbeeld catwalk- en presentatietrainingen. We worden goed aan de hand meegenomen door de leden die deel uitmaken van de organisatie. Een Mrs. verkiezing is veel meer dan alleen maar mooi zijn. Het gaat juist ook om je innerlijk, persoonlijkheid en presentatie. Veel mensen denken dat Beauty Queen zijn alleen een rondje op het podium lopen is, maar het is zoveel meer. Je moet als Mrs. goed weten waar je voor staat, wat je doelen zijn en wat je wil bereiken. Dit moet je over kunnen brengen op anderen, als een soort inspiratiebron annex rolmodel. Ik vertegenwoordig de Nederlandse vrouw, met alle uitdagingen die ik in het leven ben tegengekomen. Ik zie mezelf als vrouwelijk rolmodel met beauty, brains and business. De vrouw die ik nu ben, ben ik geworden door de kansen die mij aangereikt zijn om te zetten in wilskracht en doorzettingsvermogen. Door mijn studie en huidige functie ben ik een voorbeeld om kennis en kunde zowel privé als zakelijk uit te dragen. Anderen inspireren om hun dromen waar te maken en kansen te creëren in het leven” aldus de finaliste.

De licentie van de Nederlandse ‘Mrs Netherlands Universe” verkiezing ligt sinds 2014 in handen van  Angelica Smeding, National director Mrs. Netherlands Universe. Zelf is zij voormalig titelhouder Mrs Netherlands Universe 2014. Zij wordt daarin ondersteund door co – director Noa Verlinden, Mrs Netherlands Europe 2017. Het team bestaat uit de huidige en voormalig titelhouders, een catwalk coach, een media trainer, een presentatie coach en een vast team aan fotografen, visagisten en hairstylisten. Samen leggen zij de hand aan een volledig trainingsprogramma.  (Platform: DIR MISSES NL PAGE; Website: www. mrsnetherlandsuniverse.com; Fotograaf: Perdiep Jethoe)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: