Frans oliebedrijf RUBIS doneert 24 tablets aan ministerie van Onderwijs

De Franse oliemaatschappij RUBIS heeft 24 tablets inclusief hoezen gedoneerd aan het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, als bijdrage voor het afstandsonderwijs. Salesmanager Euan Irving diende het project voor de donatie in na te hebben gelezen over de onderwijsachterstand in het binnenland door de Covid-19 pandemie, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname maandag.

‘Het onderwijs is enorm getroffen door deze situatie. We hebben al eerdere donaties gedaan aan het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is het derde deel van het project’, aldus Irving.

De directeur Algemeen Vormend Onderwijs, Yuro Dipotaroeno, nam de donatie in ontvangst voor het ministerie. Hij bedankte de salesmanager en beloofde de tablets goed te zullen inzetten.

De donatie kwam volgens hem als een reactie op een oproep die hij deed toen First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry afgelopen week tablets schonk aan het ministerie. ‘Hiermee kunnen we de onderwijsvernieuwingen op efficiënte wijze laten geschieden’, zegt de directeur. Hij hoopt dat andere particuliere bedrijven hetzelfde voorbeeld zullen volgen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: