Dienstauto ministerie van Justitie en Politie total loss na aanrijding op Indira Gandhiweg

Bij een zware aanrijding zaterdagavond, kort voor middernacht, op de Indira Gandhiweg, blijkt een van de twee betrokken voertuigen een Musso pick-up van het Ministerie van Justitie en Politie te zijn. De wagen werd naar verluid bestuurd door een agent.

Hij reed over de Indira Gandhiweg toen hij verblind zou zijn geraakt door het grootlicht van een tegenligger. De agent kwam daardoor op de weghelft van de tegenligger terecht, waarop beide wagens met elkaar in botsing kwamen.

De auto van het ministerie belandde in de goot langs de weg.. 

Beide bestuurders werden in een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Niet bekend is hoe hun zwaar hun verwondingen zijn.

De dienstauto van het ministerie van Justitie en Politie raakte door de aanrijding total loss.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: