21 personen zondag Covid-19 positief getest – 1 patiënt overleden

Het aantal personen dat zondag Covid-19 positief is getest bedraagt 21, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten zondagavond, dat was woensdag 59, donderdag 39, vrijdag 24 en zaterdag 31.  Er zijn zondag slechts 88 tests uitgevoerd. Een patiënt is helaas aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal doden nu 161 bedraagt.

46 patiënten zijn genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 9 en 72 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 135 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.671.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: