Alvon Simson over eigen brand/ merk genaamd SikiDaw

De Surinaamse kapper Alvon Simson heeft een eigen merk/ brand op de markt.  In gesprek met Dagblad Suriname geeft Simson het volgende mee.  Hij begon in januari 2019 als barber en deed het toen thuis. Omstreeks 21 juli begon hij in een shop te Abrabroki. Hij kreeg de benaming SikiDaw van zijn klanten. Volgens hem betekent het: je eigen business draaien of hebben. Hij noemde zijn barbershop SikiDaw. Met ondersteuning van zijn ouders en zijn vriendin zet hij door. Artiest Psycho SMFL opende een barbershop en deed een aanbod bij Alvin om voor hem te werken. Hij ging akkoord. Hij werd bekend vanwege de kapsels die hij voor zijn klanten deed. Alvon wou altijd zijn benaming SikiDaw als een merk hebben. Hij kwam op het idee om een SikiDaw pakje te maken. Dit in de vorm van een SD logo en SikiDaw eronder. De brand ging zodoende viraal op facebook. Heden zijn er bij de barber kledingstukken te verkrijgen met zijn logo erop.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: