Daten in de huidige situatie?

Valentijnsdag nadert; het is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten nadert. Maar om uw geliefde te verwennen is de date belangrijk. Dagblad Suriname heeft hierover gesproken met de twee burgers, te weten een dame en een heer. Hierbij hebben zij elk hun mening gegeven betreffende het Daten in de covid-19 situatie.

De heer R. is de volgende mening toegedaan. In deze Covid-19 situatie is het heel moeilijk om te daten. De meeste mensen ontmoeten elkaar via kennissen of via social media of op de werkvloer. Als je niet werkt, is het wel gemakkelijk om elkaar regelmatig te ontmoeten en heeft het daten wel kans van slagen. Maar voor iemand die zes dagen per week tot 17.00uur werkt is dat haast onmogelijk met de avondklok. Er wordt veel tijd dan besteed aan videocallen. R is zelfs niet aan het daten vanwege de werkdruk. Hij heeft wel contact met dames die graag iets serieus zouden willen hebben, maar daarvoor heeft R. op dit moment niet genoeg tijd. Dus het is nog kijken,  hij heeft nog geen definitief besluit genomen. Hij heeft de volgende tips, en wel in het bijzonder voor de jonge heren, Wees voorzichtig. Zelfs een kus kan dodelijk zijn tegenwoordig, als de dame bijvoorbeeld toevallig besmet is met Covid. Ook is er veel geduld vereist omdat fysiek ontmoeten veel moeilijker is nu. Wees ook extra voorzichtig met welke persoon jij begint met het daten. Karakter maakt ook veel uit. Tot slot ook nog deze Valentine tip: vermoei je niet met het geven van dure kado’s. Een roos en wat extra tijd en aandacht op die dag is al voldoende.

Dame J. is de volgende mening toegedaan. De covid-19 pandemie heeft met zich meegebracht dat we meer thuis moeten blijven. Dit is uiteraard het beste voor onze gezondheid. Qua dating is het momenteel een nadeel dat je niet veel mensen kan ontmoeten.  Het was best wel mogelijk om iemand  te zien op een feestje, show, bijeenkomst waarna je over gaat tot een date. De meeste mensen ontmoeten elkaar nu zeker via kennissen of via social media of op de werkvloer. Als je wat meer vrije tijd hebt is het toch wel mogelijk om elkaar te ontmoeten. Het neemt nu zeker veel meer moeite om de juiste partner te vinden dan in een normale situatie. Vooral bij de dames gaat het stroefjes, voor een ieder verschilt het maar in de samenleving zegt men dat de man eerst moet vragen voor een date die dan mogelijkerwijs  kan leiden tot een relatie. Een tip voor alle dames, geef je ogen de kans om te genieten van de vele handsome guys, de juiste zal wel op jouw pad komen.  Wees heel alert bij het afspreken en neem de covid-19 maatregelen in acht. Een Valentine tip is, laat je flink verwennen en verwen ook mooi terug met gifts en let wel….. de duurste gift is de tijd die je over hebt voor elkaar;  en dan hoeft het niet fysiek te zijn maar middels berichten, video calls etc. kan men genoeg en naar tevredenheid aandacht schenken voor elkaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: