11 personen maandag Covid positief getest- 2 patiënten overleden

Het aantal personen dat maandag Covid-19 positief is getest bedraagt 11, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten maandagavond rond kwart over acht, dat was vrijdag nog 71 en zondag 50. Er zijn slechts 63 tests maandag uitgevoerd. Er zijn helaas twee patienten ten gevolge van het virus overleden, waardoor het aantal totaal doden nu 156 bedraagt.

Het aantal zogenoemde actieve gevallen wordt tijdelijk niet vermeld, dat deelde minister Amar Ramadhin donderdagochtend mee tijdens een Covid-19 update persconferentie. 63 Patiënten zijn maandag genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 19 en 84 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er zaterdag 93.

191 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.449.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: