Wanica Zuid-Oost zwaar getroffen door zware regenval en hevige rukwinden

Het commissariaat Wanica Zuid-Oost bericht zaterdagmiddag, dat haar werkgebied zwaar is getroffen door de zware regenval en hevige rukwinden. 

In het ressort Lelydorp zijn enkele families aan de Indira Gandhiweg , Verlengde Braamshoopweg en overige adressen getroffen door het noodweer. 

De districtssecretaris van het bestuurskantoor Lelydorp, enkele districtsraads- en ressortraadsleden en een Assembleelid namen poolshoogte. Daken van huizen zijn weggerukt en bomen zijn omgewaaid. Samen wordt gekeken naar een noodoplossing voor de getroffen slachtoffers.

Het ressort Domburg werd ook geteisterd door de zware regenval en hevige rukwinden. Bestuursambtenaren en burgers hebben hun medewerking verleend bij het opruimen van omgevallen bomen langs de Sir Winston Churchillweg ter hoogte van het visverwerkingsbedrijf Deep Sea te Boxel. 

De omgewaaide bomen zijn gezaagd, gekapt en opgeruimd waarbij de resten op de berm zijn geplaatst.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: