Checkpoint SEH tijdelijk verhuisd

Vanwege aanhoudende regens, zijn de hoofdingang en de SEH-ingang van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vrijdagavond onder water gelopen. Als gevolg van de hoge waterstand is de Checkpoint, die was gevestigd bij de SEH-ingang, ook onder water gelopen. De Checkpoint is dan ook tijdelijk verhuisd naar een andere locatie.

“Wij vragen de samenleving daarom, om de SEH zoveel als mogelijk te vermijden en hun huisarts of de wachtdokter te contacten en alleen voor spoedgevallen naar de SEH te komen, omdat wij door de verhuizing minder patiënten kunnen accommoderen. Het water is nu wel weggetrokken, maar gezien de weersvoorspelling voor de komende dagen is de directie genoodzaakt uw medewerking te vragen voor de aangepaste situatie en de instructies van de beveiliging strikt op te volgen”, aldus de AZP-directie in een persbericht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: