35 personen zondag Covid positief getest

Het aantal personen dat zondag Covid-19 positief is getest bedraagt 35, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten zondagavond rond kwart over acht, dat was vrijdag nog 71 en zaterdag 39. Er zijn 133 test uitgevoerd. Het aantal zogenoemde actieve gevallen wordt tijdelijk niet vermeld, dat deelde minister Amar Ramadhin donderdagochtend mee tijdens een Covid-19 update persconferentie.

50 Patiënten zijn zondag genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 14 en 104 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er zaterdag 93.

214 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.438.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: