Zware regenval zet Paramaribo onder water

Delen van Paramaribo staan blank door zware regenval zaterdagochtend. De regen ging gepaard met zware windstoten waardoor ook hier en daar zinkplaten van daken zijn gewaaid. Het zijn inmiddels de voor het land bekende beelden. 

De straten in het centrum van Paramaribo zijn nauwelijks te zien, het zijn rivieren geworden. Natuurlijk circuleren er meteen beelden van de wateroverlast geplaatst op de diverse social media. Niet alleen beelden van de overlast in het centrum, maar ook in diverse de buurten.

Vele percelen staan onder water en dat op de eerste dag van het eerste van twee achtereenvolgende weekenden van een total lockdown.

De beelden laten maar weer eens zien hoe slecht het nog steeds is gesteld met de ontwatering van de stad. Je raakt er welhaast aan gewend, maar het ontwateringsprobleem verdient een spoedige oplossing. De samenleving leidt er teveel schade door. Er zijn vele plannen, maar het zijn en blijven vooral plannen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: