Uitbetaling leden hoofdstembureau Para teleurstellend

Uit 128 zittingen alleen 34 uitbetaald”

Circa 15 leden van het hoofdstembureau Para zouden zijn benadeeld. Dit meldt het assembleelid Patrick Kensenhuis aan Dagblad Suriname. Op 22 januari maakte de dc van Para, Marlene Joden, bekend dat de girale uitbetaling van het verkiezingspersoneel afgerond is. “Dit klopt niet; de leden van het hoofdstembureau Para hebben veel minder ontvangen en zijn erg teleurgesteld”, zegt Kensenhuis stellig. Hij voert aan dat uit de 128 zittingen, er alleen voor 34 zittingen is uitbetaald, “dat is nog net een kwart van het verschuldigd bedrag.” De benadeelden hebben hierdoor het idee dat zij stiefmoederlijk bejegend worden ten opzichte van hoofdstembureau-personeel van andere districten. Kensenhuis vraagt de overheid om aandacht te besteden aan deze groep en de volledige betaling alsnog te doen plaatsvinden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: