Jairzinho Rozenstruik verwelkomt toekomstige strijd met Jon Jones

De Surinaamse UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik is geïnteresseerd in een toekomstig gevecht met voormalig licht zwaargewicht kampioen Jon Jones. Jones heerste jarenlang over de UFC Light Heavyweight-divisie, maar gaf onlangs zijn titel op met plannen om permanent door te stromen naar de zwaargewichtdivisie. Rozenstruik, die de derde plaats in de UFC-ranglijst voor zwaargewichten bekleedt, is verheugd dat Jones toetreedt tot de divisie. Het is spannend en het is een grote motivatie voor Jon Jones in de zwaargewichtdivisie ”, vertelde Rozenstruik aan MMA Junkie. “Omdat je weet dat die man een van de beste is en hij zal binnenkomen en proberen zijn ding te doen. Jij als vechter in de zwaargewicht divisie traint hard en je moet ervoor zorgen dat als je dat gevecht krijgt, je wint. “Je wilt daar niet naar binnen gaan en iets geks doen en het gevecht verliezen. Je wilt erin gaan en winnen, het maakt niet uit wat ervoor nodig is. Voor mij is het een grote motivatie. ”

Jones zal naar verwachting vechten tegen de winnaar van een aanstaande zwaargewicht titelgevecht tussen kampioen Stipe Miocic en uitdager Francis Ngannou. Rozenstruik, aan de andere kant, is gepland om op 13 maart te vechten tegen de Franse Muay Thai-specialist Ciryl Gane. Terwijl beide mannen momenteel hun handen vol hebben aan andere uitdagingen, hoopt Rozenstruik op een bepaald moment in de toekomst Jones in the Octagon te ontmoeten, aangezien een winnaar van de MMA-legende een enorme pluim op zijn hoed zou zijn. “Ja, dat zou leuk zijn”, zei Rozenstruik. “Ik bedoel, hij is de beste aller tijden. Iedereen wil vechten tegen de grootste aller tijden en zien waar je aan toe bent in je carrière.

“Als je dat gevecht krijgt, zul je nog meer gemotiveerd zijn, en ja, je zou harder werken voor wat komen gaat. Jon Jones is een van de beste, maar dat wil niet zeggen dat je wilt verliezen van Jon Jones. Je wilt winnen tegen de besten. Om de beste te zijn, moet je de beste verslaan. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: