71 personen vrijdag Covid-19 positief getest

Het aantal personen dat vrijdag Covid-19 positief is getest bedraagt 71, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten vrijdagavond rond half negen. Er zijn 400 test uitgevoerd. Het aantal zogenoemde actieve gevallen wordt tijdelijk niet vermeld, dat deelde minister Amar Ramadhin donderdagochtend mee tijdens een Covid-19 update persconferentie.

63 Patiënten zijn vrijdag genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 12 en 75 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er donderdag 101.

240 positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.364.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: