Vrouw (60) overlijdt aan hartinfarct nadat auto, bestuurd door echtgenoot, in goot langs weg terecht kwam 

De 60-jarige inzittende Irene Soerokarso, van een door haar echtgenoot S.T. (70) bestuurde auto, is woensdagmiddag nadat de auto in een goot belandde langs de Bomaweg, vermoedelijk aan een hartinfarct overleden. Dit meldt het Korps Politie Suriname donderdagavond 28 januari.

Samen met hun 4-jarige kleinzoon A.T. reden zij over de Bomaweg vanuit de richting van de Mohamed Rashied Pierkhanweg gaande in die van de Welgedacht C weg. Op een bepaald moment kwam het voertuig ter hoogte van Leiding 16 in een langs de weg lopende goot terecht.

Agenten van het politiebureau Santo Boma troffen voertuig in de goot aan.

Volgens verklaring van de 70-jarige automobilist was hij achter het stuur in slaap gevallen. Zijn 60-jarige vrouw liet na ongeveer dertig minuten van het gebeurde ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts de dood vast. Het lichaam van de vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Volgens het obductierapport is de vrouw vermoedelijk door een hartinfarct overleden.

Haar man, die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs en niet onder invloed was van alcohol, werd samen met zijn kleinzoon in een  ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij vertoonden geen zichtbare letsels.

De zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: